Als binnenschilder verzorgen we graag de binnenkant van uw woning. Het is een belangrijk punt bij de bescherming van uw houtwerk. Daarnaast is het ook voor een heel groot gedeelte een stukje verfraaiing. De materialen voor binnen zijn zeer uiteenlopend, van eenvoudig tot zeer exclusief en van strak tot sfeervol. De binnenschilder afwerkingen die wij voor u kunnen verzorgen zijn onder andere: het schilderwerk van muren, plafonds, kozijnen, deuren, etc.
Ook voor openbare of veelgebruikte ruimtes kunnen wij een rol vervullen, zodat zelfs na jaren van intensief gebruik u nog kunt genieten van een schone en nette schilderafwerking. Schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het schilders vak.
Is uw huis binnen toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders ?
Met gebruik van de modernste middelen kan uw huis veranderd worden volgens de laatste trends of volgens uw eigen wensen. Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van een huis en dat voegt waarde toe aan het woongenot.