Als buitenschilder verzorgen we graag de buitenkant van uw woning. Uw gevel timmerwerk dient op een kwalitatieve manier beschermd te worden tegen de invloeden van buitenaf zoals regen, maar ook de hitte. Een goede bescherming in combinatie met het schilderwerk zal er voor zorgen dat uw woning in een perfecte conditie blijft en dat u hiervan jarenlang plezier zult hebben.
Dankzij het teamwork van Klussenbedrijf Henk Gijsen word een optimale conditie van het onroerend goed en dus een winstgevende toekomst gegarandeerd.
– Goed onderhouden appartementen stijgen in waarde
– Gemeenschappelijke aanpak is voordeliger
– Lange termijn onderhoudvisie leidt tot kostenbeheersing
– Maatwerk in advies biedt in elke situatie de beste oplossing voor het onderhoud op korte en lange termijn Helder plan van aanpak voorkomt misverstanden
– Projectaanpak werkt ontzorgend en levert minimale overlast
De voordelen:
•  Wij houden voor u de staat van het schilderwerk in de gaten;
•  Een goede staat van onderhoud is waardeverhogend en verlengt de levensduur van uw woonhuis
•  het schilderwerk word uitgevoerd met hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten, waarop complete garantie rust.
Het aangaan van een meerjarige overeenkomst voor het onderhoud aan binnen- en buitenschilderwerk is aantrekkelijk voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt.
Wilt u er ook van verzekerd zijn dat het schilderwerk aan uw pand er nu en in de toekomst perfect onderhouden uitziet, zonder dat u daar zelf naar hoeft om te kijken? Neem dan contact op met Klussenbedrijf Henk Gijsen. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend informatief gesprek. Na een eerste inspectie van de huidige staat van het onderhoud van het schilderwerk en het inventariseren van uw persoonlijke onderhoudswensen, kunnen wij u een passende aanbieding doen.